ВИЛУШКИ НАД НОЖЕВИ ГОТВА (Paperback)

ВИЛУШКИ НАД НОЖЕВИ ГОТВА By Христ&#108 Cover Image

ВИЛУШКИ НАД НОЖЕВИ ГОТВА (Paperback)

$41.99


Call to Inquire Availability

Дали барате вкусни, задоволувачки и хранливи оброци кои ќе ви помогнат да одржите здрав начин на живот? Не гледајте подалеку од готвачот ВИЛУШКИ НАД НОЖЕВИ ГОТВАЧ, исполнет со вкусни рецепти од целосна храна, растителни, дизајнирани да ви помогнат да постигнете оптимално здравје и губење на тежината. Внатре, ќе најдете над 100 рецепти кои ќе ви помогнат да ја наводнете устата, без производи од животинско потекло, рафиниран шеќер и преработена храна. Од обилен појадок до солени вечери и с помеѓу, оваа готвачка има по нешто за секого.


Откријте ја моќта на јадењето од растително потекло со рецепти како пржење со тиквички, овчарска пита со леќа и зеленчук, чили од црн грав и сладок компир и кремаст строганов со печурки. Секој рецепт е внимателно направен за да обезбеди максимален вкус и хранливост, а истовремено е лесен за правење и буџетски.


Со готвачот ВИЛУШКИ НАД НОЖЕВИ ГОТВАЧ, ќе научите како да создавате вкусни оброци кои ќе ги задоволат вашите желби без да го жртвувате вашето здравје. Без разлика дали сте искусен јадеч на растителна основа или штотуку почнувате, оваа готвачка е совршен извор за секој кој сака да го подобри своето здравје и благосостојба.


целосна храна, растителна основа, здрав живот, слабеење, вкусни, задоволувачки, хранливи оброци, оптимално здравје, производи од животинско потекло, рафиниран шеќер, преработена храна, обилен појадок, солени вечери, пржени тиквички, леќа, овчарска пита од зеленчук, црн грав, чили од сладок компир, кремаст строганов од печурки, максимален вкус, исхрана, лесно се прави, буџетски, желби, здравје, благосостојба..

Product Details ISBN: 9781835515433
ISBN-10: 1835515436
Publisher: Not Avail
Publication Date: August 22nd, 2023
Pages: 224
Language: Macedonian